• banner3
  • banner2-1
  • 15

Apa kita apa?

  • IM1231

ZHEJIANG JIANSHI TECHNOLOGY CORPORATION LTD dumunung ing Cixi, Ningbo, China. We are perusahaan Integrasi saka Manufaktur, dodolan, impor lan ekspor. kita setya menyang Yahoo prasaja lan siji, fokus ing tema cleaning ngarep, nggunakake teknologi paling majeng kanggo nggawe homehouse produk paling apik kanggo kita pelanggan.

produk utama kita pembersih kluwarga banyu, pembersih udara, Perkakas cleaning kluwarga (semprotan mop, rerumput jendhela, diaper pail, refills ... ..) lan ngarep Perkakas sehat liyane.

Welcome to work with us!

WhatsApp Online Chat !