• banner3
  • banner2-1
  • 15

Што да правиме?

  • IM1231

Жеџијанг JIANSHI технологија корпорација Рибар се наоѓа во Cixi, Ningbo, Кина. Ние сме интегриран претпријатие за производство, продажба, увоз и извоз. ние сме посветени на едноставна и единствена цел, се фокусира на темата на дома чистење, со користење на најнапредни технологии да се создаде најдобар homehouse производи за нашите клиенти.

Нашите главни производи се вода purifiers домаќинство, воздух purifiers, чистење на апарати за домаќинство (спреј четка, четка прозорец, пелена кофа, refills ... ..) и други здрави домашни апарати.

Welcome to work with us!

WhatsApp Online Chat !