• banner3
  • banner2-1
  • 15

Çfarë bëjmë ne?

  • IM1231

Zhejiang JIANSHI TECHNOLOGY CORPORATION LTD vendosur në Cixi, Ningbo, Kinë. Ne jemi një ndërmarrje e integruar të prodhimit, shitjes, importit dhe eksportit. Ne jemi të angazhuar për një qëllim të thjeshtë dhe të vetme, të përqëndrohet në temën e pastrimit në shtëpi, duke përdorur teknologjinë më të përparuar për të krijuar produktet më të mira homehouse për klientët tanë.

Produktet tona kryesore janë shtëpiake pastrit e ujit, ajrit, pajisje pastrimi shtëpiake (spray leckë, furçë dritare, pëlhurë me lajle kovë, rimbushjet ... ..) dhe pajisje të tjera të shëndetshme në shtëpi.

Welcome to work with us!

WhatsApp Online Chat !