• banner3
  • banner2-1
  • 15

Naon urang ngalakukeun?

  • IM1231

Zhejiang JIANSHI téhnologi Corporation LTD lokasina di Cixi, Ningbo, Cina. Kami hiji perusahaan terpadu manufaktur, jualan, impor sarta ékspor. kami nu komitmen ka Tujuan basajan tur tunggal, difokuskeun téma beberesih imah, ngagunakeun téhnologi paling canggih nyieun homehouse produk pangalusna pikeun konsumén urang.

produk utama urang téh purifiers somah cai, purifiers hawa, panerapan beberesih somah (semprot paralon, linggis jandela, popok pail, refills ... ..) jeung panerapan imah cageur lianna.

Welcome to work with us!

WhatsApp Online Chat !